Zašto bi itko morao trpiti neugodan osjećaj u ustima koji uzrokuje zubna proteza kada postoji funkcionalnije i elegantnije rješenje?

Snažni zubi su oduvijek simbol dobrog zdravlja i zdravog stila života, a gubitak zuba ima fiziološke, ali i psihološke posljedice. Određeni tipovi hrane postaju izazov, a samopouzdanje pretrpi značajan udarac. Čak i kada se rješavanju tog problema doskoči zubnim protezama, šteta je popravljena samo estetski, ali proteze nikada neće moći funkcionalno nadoknaditi gubitak pravih zuba. Trajno rješenje postoji, a dolazi u obliku implantata. Implantati funkcioniraju kao prirodni zubi - najviše su estetske vrijednosti, a vratit će se i osjećaj prirodnih zuba. Opet će biti moguće jesti bez brige da će vam zub ispasti ili da ćete ga izgubiti, a o snazi ugriza da ne pričamo - daleko je superiornija od proteze. Zubni implantati brišu i godine s lica jer osiguravaju strukturu koju lice treba kako bi izgledalo mlađe. Oni se mogu ugraditi svima.

Zbogom protezama, u Ortoimplant Dental Spa klinici ste u sigurnim rukama

Zahvaljujući napretku stomatološke tehnologije i najnovijim implantološkim metodama, danas je moguć nešto lakši povratak svakodnevnim obvezama s novim, "trećim" zubima.

PR
PR Foto: PR

Najsuvremenije implantološke metode na jednom mjestu!

Inovativna metoda All-on-4 omogućava potpunu rekonstrukciju zubnog niza na samo četiri implantata! Ugradnja je softverski navođena, koriste se kvalitetni zubni implantati, a napredne metode uklanjaju potrebu za proširenjem kostiju ili podizanjem sinusa.

Često se Ortoimplant Dental SPA tim susreće s problemima povučene kosti čeljusti - što se događa kada je pacijent duže vrijeme bez jednog ili više zuba. Pri dentalnim implantološkim zahvatima je ponekad potrebno i nadograđivati kost, ali uz najsuvremeniju Zygoma All-On-4 metodu ta prepreka se preskače, a samim tim nema ni potrebe za dugotrajnim procesom oporavka te trošenjem dragocjenog vremena na iščekivanje novog osmijeha.

Dr. Zdenko Trampuš sa svojim timom vrhunskih stručnjaka dentalne medicine posjeduje najnaprednije stupnjeve stručne naobrazbe i međunarodnu certifikate, uz više desetljeća iskustva u implantologiji. Nakon diplome na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, dodatnu izobrazbu i znanje s područja implantologije stekao je na prestižnom UCLA sveučilištu (University of California Los Angeles u Sjedinjenim Američkim Državama), a implantološki koncept All-on-4 usavršio je u Kliničkom centru Malo u Lisabonu. Dr. Trampuš je poznat po neprestanom usavršavanju metoda te predstavljanju i uvođenju najsuvremenijih tehnologija u stomatološku praksu, među koje se ubrajaju i najnaprednije metode rješavanja bezubosti: All-on-4, Zygoma All-on-4 i pterigoidni implantati.

Pterigoidni zubni implantati su novost u svakodnevnoj kliničkoj praksi - oni su alternativna opcija iskorištavanja preostale čeljusne kosti kao sidrišta za implantate.

Prvi pregled i dijagnostika su besplatni. Zato, ne odgađajte priliku da napokon učinite nešto za sebe, naručite se na broj telefona +385 1 3703 498 ili putem kontakt forme na službenoj stranici ili nazovite na +385 99 4803 700. Javit će vam se simpatični Daniel i rado odgovoriti na sva vaša pitanja!

Uz Ortoimplant Dental Spa koncept, strah od zubara nestaje

Strah od zubara je jedna od raširenijih fobija koja čak ima i svoje ime - dentofobija. Često nastaje kao posljedica ranih, bolnih iskustava u djetinjstvu i neke ljude prati čitav život, ali postoji lijek! U klinici Ortoimplant Dental Spa vam mogu pružiti ugodno iskustvo, a popratni terapijski i wellness sadržaji pružaju nezaboravni užitak zbog kojeg ćete potpuno zaboraviti na strah od stomatologa.

Zbog specifičnog pristupa Dental Spa, neugoda je gotovo potpuno uklonjena. Bol poslije operacije? Dovoljno je popiti tabletu koja vam inače pomaže u rješavanju glavobolje. Operativno postavljanje implantata je manje agresivno od vađenja zuba, a obavlja se uz upotrebu lokalne anestezije kako pacijent ne bi osjećao bol, a za one uplašenije rješenje je sedacija - uistinu možete odspavati u stolcu i probuditi se s novim zubima.

PR
PR Foto: PR

Jedinstveno opuštajuće SPA iskustvo za vas i vaše bližnje

Dental Spa koncept je razvijen kako bi pružio dodanu vrijednost pacijentima, opustio ih prije stomatoloških zahvata te ih njegovao nakon zahvata.

Od terapijske limfne drenaže, masaže, aromaterapije preko terapije kisikom do biomagnetne rezonancije, Dental Spa koncept pruža mir i kratak, ali sladak bijeg od ubrzane svakodnevice.

Dental Spa koncept je dokaz kako posjet stomatologu može biti i ugodno iskustvo. Komplet stomatoloških usluga i wellnessa na jednom mjestu je i savršen poklon za vaše bližnje koji pate od najrazličitijih dentalnih problema ili problema bezubosti na bilo koji način!

Naručite sebe ili vaše bližnje putem kontakt forme na službenoj stranici ili nazovite na +385 99 4803 700 i saznajte od Daniela sve što vas dodatno zanima.