Traperice su jedan od najpopularnijih odjevnih komada u ženskom ormaru. Većina dama jednostavno ih obožava i ne mogu zamisliti svoju garderobu bez ovih praktičnih hlača koje možemo nositi u većini prigoda.

Modni znalci odavno govore kako traperice ipak nisu prikladne za sva mjesta i situacije te ih ponekad ipak moramo zamijeniti klasičnim modelima hlača.

Traperice su i dalje u skupini neformalnih komada i zato ih, po mišljenju modnih stručnjaka, moramo izbjegavati na svim mjestima koja zahtijevaju formalan dress code i nošenje svečanih odjevnih komada.Također nisu poželjne u situacijama kada odjećom iskazujemo poštovanje prema osobama i(li) prigodi, poput vjenčanja i sprovoda.

Svoje mišljenje o trapericama dala je i Anna Wintour.

U sklopu rubrike "Go Ask Anna" na YouTube kanalu magazina Vogue postavljeno joj je pitanje postoje li situacije u kojima ne bismo trebali nositi traperice.

Anna Wintour Odobrila Anna Wintour: Boja u kojoj tajice izgledaju najbolje

  Anna Wintour Ali… baš je super! Severina u kombinaciji koju Anna Wintour ne odobrava

Anna je dala jasan odgovor i na kraju navela prigodu u kojoj bismo ih obavezno trebali izbjegavati.

Traperice su sjajne. Volim ih. Na ulicama vidim sve one modele kako nose samo traperice i bijelu majicu, a izgledaju fantastično. Također mislim kako postoje situacije u kojima morate imati poštovanja. Nećete nositi traperice u Buckinghamsku palaču, ne želite ih nositi ni u Bijelu kuću. Definitivno ih ne smijete nositi kada prvi put upoznajete buduću rodbinu, kazala je Wintour.

Ankete

(8367) Slažete li se s Annom Wintour?

rezultati povratak glasova6639
rezultati

Nije ona jedina koja smatra kako bismo se za prvi susret s obitelji svog partnera trebali urediti i izbjegavati ležerne kombinacije

Međutim, u obzir ipak treba uzeti i situaciju u kakvoj upoznajete buduću svekrvu i svekra. Ako ćete, na primjer, otići na izlet u prirodu, sigurno nećete odjenuti elegantnu haljinu i salonke jer to jednostavno nema smisla. Tada će traperice biti odličan odabir, manje ležeran od trenirke i tajica.

Prilikom upoznavanje buduće rodbine prije svega treba voditi računa o primjerenosti komada koje nosite, a lijepe traperice u kombinaciji s elegantnom bluzom trebali bi proći inspekciju i najstrože svekrve.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju