Iako je 2020. godina dosad bila obilježena velikim promjenama, preokretima i brojnim nesigurnostima, Zadovoljna.hr je odlučila pomoći svojim čitateljicama u snalaženju u novim, još izazovnijim okolnostima.

Nove okolnosti u kojima svi zajedno živimo podsjetile su nas kako je poznavanje digitalnih tehnologija iznimno važan alat u svakodnevnom životu.

Bez obzira jeste li tip koji radi od kuće, ima vlastiti posao ili pokušava plasirati na tržište neku svoju novu ideju, važno je raspolagati osnovnim znanjima s ovoga područja. Upravo zato odlučili smo i ove godine imati Zadovoljna akademiju, ali u nešto izmijenjenom obliku.

Četvrtu godinu zaredom Zadovoljna akademija nudi besplatne edukacije svojim čitateljicama. Ove sezone u suradnji s Googleom i Algebrom daruje čak 50 edukacija specijalizirane verzije popularne Digitalne garaže.

Digitalna garaža je edukacija koja se već nekoliko godina provodi u partnerskoj suradnji s Algebrom, a koja obuhvaća sedam kratkih interaktivnih online radionica pod vodstvom stručnjaka u edukaciji digitalnih vještina.

Maja Ćuk, polaznica Zadovoljna akademije Zadovoljna akademija: Maja Ćuk strast prema cvijeću i organizaciji vjenčanja pretvorila u uspješan posao

Mia Ćaćić, polaznica smjera digital u Zadovoljna akademiji Zadovoljna akademija: Mia Ćaćić tubu je zamijenila računalom i preuzela svoj život u svoje ruke

Radionica je izvrstan uvod u potencijalno daljnje obrazovanje i specijalizaciju u području internetskog marketinga koji vam otvara brojna vrata i mogućnosti zaposlenja – od pokretanja vlastitog posla, preko napredovanja u karijeri do promjene mjesta rada.

KOJE SU TEME ONLINE RADIONICA?

1. Uvod u digitalni marketing

Saznat ćete koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga, te koje su bitne prednosti digitalnog marketinga.

2. Web stranica kao temelj digitalnog marketinga

Kako definirati ciljeve web stranica i zašto je to bitno. Koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva. Kroz primjere iz prakse objasnit ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva.

3. Korisnici web stranice i ciljna skupina
Tko su korisnici naših web stranica i zašto nam je to važno. Na primjeru besplatnog Google alata prikazat ćemo vam jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine. Nadalje, naučit ćete što znači personalizirana web stranica te kako izraditi Personu.

4. Uvod u SEO - optimizacija web stranica
Što znači SEO (optimizacija web stranica) te kako već od sutra počet primjenjivati naučene tehnike.

5. Google My Business
Google My Business besplatan je i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte.

6. Uvod u Google AdWords oglašavanje
Kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google AdWords programa uz najveći povrat investicije te kako odabrati najbolju strategiju.

7.Uvod u Google Analytics

Što sve možemo mjeriti pomoću Google Analyticsa i kao dobivene rezultate iskoristiti za optimizaciju kampanja.

TKO SU PREDAVAČI?

Zadovoljna Akademija Predavači u Digitalnoj garaži (Foto: Zadovoljna.hr)

KAKO SE MOGU PRIJAVITI?
Napišite nam svoju motivacijsku poruku do 17. lipnja 2020. Objasnite nam zašto ste baš vi osoba osoba kojoj bismo željeli omogućiti besplatnu edukaciju za Digitalnu garažu. Prijavite se možete OVDJE. Objava dobitnica je 18. lipnja.


KAKO SE ODRŽAVAJU PREDAVANJA?
Digitalna garaža održat će se u obliku online predavanja uživo, putem sustava Adobe Connect 9 koji omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja. Polaznice moraju imati vlastito računalo i internetsku vezu. Prije samog predavanja dobit će upute kako pristupiti predavanju.

Polaznice će proći Digitalnu garažu kroz deset termina u trajanju od 2 sata. Moći će birati između jutarnjeg termina i popodnevnog termina.

Digitalna garaža raspored predavanja Digitalna garaža raspored predavanja (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju