U danima kada svoje lice žele poštedjeti teške šminke, mnoge žene biraju BB kremu.

Dva slova BB u nazivu ove kreme kratica su za naziv "Blemish Balm" što bi u prijevodu bio balzam za nedostatke ili nepravilnosti.

Radi se o laganim i prozračnim kremama koje hidratiziraju kožu, ali i prekrivaju nepravilnosti. Ovisno o formuli, imaju razne pogodnosti od zaštite od sunca preko već spomenute hidratacije do kontrole sjaja.

Chanel Le Tint Ultra matirajući puder, 444,54 kn 10 tekućih pudera koji najbolje odgovaraju masnoj koži

Slika nije dostupna Jednorogove suze: Čudesni serum od 37 kuna s kojim će koža lica i usana izgledati posebno dobro

Na tržišti postoje BB kreme za sve tipove kože, uključujući i masnu i suhu.

Njihov veliki plus je činjenica da se lako nanose. To možete učiniti prstima, a možete koristiti i blendere za šminku ako želite ravnomjerniji finiš.

Ako kremu nanosite prstima, bitno je, naravno, da operete ruke prije. Bez obzira za koju se metodu naošenja odlučili, kremu nanesite do vrata kako biste izbjegli pojavu oštrih linija i dvije različite boje na licu i vratu.

Iako nema lošeg trenutka za korištenje BB kreme, one su posebno korisne u danima kada ne želite nanositi teške pudere. Odlična su opcija i za jutra u kojima ste u velikoj žurbi.

Slika nije dostupna Bez odricanja od pudera: Pet riječi koje morate znati kako biste umanjili pojavu akni

Također, BB kreme posebno su popularne u toplim danima kada mnoge žene izbjegavaju teške pudere. S obzirom da će dani pred nama biti sve topliji i topliji, zavirite u našu galeriju i provjerite dio ponude BB krema.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju