Najvažniji događaj na crvenom tepihu Met Gale prije dvije godine svakako je bilo pojavljivanje Lady Gage koje je na sebi imala čak četiri različita izdanja, a koje je jedan po jedan skidala sa sebe ispred razdraganih fotografa.

Vrlo sličan modni performans ove je godine napravio američki glazbenik Lil Nas X koji je sinoć izmijenio tri zlatne kombinacije ispred Metropolitan Museum of Art's Costume instituta s potpisom dizajnerice Donatelle Versace.

Na crvenom tepihu pojavio se u predimenzioniranom kraljevskom plaštu ispod kojeg je nosio pozlaćeni oklop. Uz pomoć zaštitara uklonio je metalnu konstrukciju kako bi razotkrio bogato ukrašen kombinezon.

No, on nije bio jedini muškarac na crvenom tepihu Met Gale koji je pomaknuo granice muške mode i pojavio se u odvažnom izdanju. Nikada do sada crveni tepih nije bio u tolikoj mjeri obilovao osebujnim kreacijama.

Slavni frajeri nosili su ekstravagantna izdanja začinjena suknjama i haljinama, drskim bojama i krojevima. Čak i oni koji su odabrali crna odijela upotpunili su ih neočekivanim detaljima kakva se rijetko kad viđaju u javnosti.

Slika nije dostupna 15 (ne)očekivanih izdanja s ovogodišnje Met Gale o kojima će se najviše pričati

Slika nije dostupna "Kopirala je Sharon Stone": Kaubojsko izdanje Jennifer Lopez oko kojeg pršte komentari

I dok jedni plješću modnoj slobodi i izražavanju vlastite osobnosti kroz ekscentrične kombinacije, drugi pak propituju jesu li takvi komadi prikladni za muškarce.

Muškarci i nošenje haljina već je dobro poznata debata koja dijeli ljude na društvenim mrežama otkako se Harry Styles pojavio na naslovnici Vogua u prosincu 2020. godine.

Slika nije dostupna "Vratite nam muževne muškarce!" Izdanje s Grammyja zbog kojeg su gorjele društvene mreže

Koji su muškarci plijenili pažnju ove godine na crvenom tepihu Met Gale provjerite u našoj fotogaleriji, a potom odaberite svog favorita u našoj anketi.

Tko vas je najviše oduševio svojim izdanjem na Met Gali?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju