Viktorijina anđelica Miranda Kerr i osnivač Snapchata, Evan Spiegel zavjete su razmijenili još u svibnju na intimnoj ceremoniji, pred samo 45 uzvanika, a ideju za vjenčanicu manekenka je posudila od legendarne Grace Kelly

Australska ljepotica Miranda Kerr uspjela je nekoliko mjeseci držati u tajnosti izgled haljine koju je nosila. A onda se dogodilo snimanje za američki Vogue.

Fotograf Patrick Demarchelier svojim je objektivom dočarao raskoš Diorove haute couture haljine koju je po uzoru na legendarnu vjenčanicu Grace Kelly iz 1956. dizajnirala Maria Grazia Chiuri.

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Mislim da je to san svake djevojke, udati se u Diorovoj haljini - izjavila je Miranda Kerr koja je na vjenčanju blistala u jednostavnoj i elegantnoj satenskoj haljini s ručno našivenim cvjetovima.

Prije sam se više zabavljala s modom, danas je vrijeme za malo suzdržaniji stil - objasnila je celebrity manekenka.

Oduvijek sam se najviše inspirirala stilom Grace Kelly, Audrey Hepburn, ali i moje osamdesetogodišnje bake koja uvijek izgleda šik, bez prevelikoga truda - izjavila je Miranda tijekom snimanja.

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Maria Grazi Chiuri za kreirala je "zatvorenu" haljinu s dugim rukavima.

Željela je izgledati kao iz bajke - izjavila je dizajnerica.

A na zabavi uz karaoke Miranda je nosila kratku, čipkastu haljinu iste modne kuće, no kako je izgledala ipak će ostati tajna.

U galeriji možete pogledati neke od najpoznatijih celebrity vjenčanica, uključujući i čarobnu kreaciju iz 1956., u kojoj je Grace Kelly izrekla svoje sudbonosno "da".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju