Svaki put kada u medije dođe vijest o neočekivanom razvodu nekog naoko savršenog slavnog para, korisnici društvenih mreža odmah zavape da ljubav više ne postoji. Mnogi prekidi uistinu su iznenadili i rastužili obožavatelje pojedinih parova.

Ako oni prekinu, više ne vjerujem u ljubav, rečenica je koju se često može vidjeti u komentarima ispod članaka o Blake Lively i Ryanu Reynoldsu.

Njihov brak na glasu je kao jedan od najskladnijih u Hollywoodu, a mnogi ih vole zato što se uvijek znaju dobro našaliti na svoj račun. Tako jedno drugome redovito javno čestitaju rođendan uz najgore moguće fotografije svojih boljih polovica.

Dugo smo bili prijatelji i mislim da je to najbolja stvar za vezu, započeti sve iz prijateljstva. Godinu dana nakon što smo snimili 'Zelenu lanternu' izašli smo na dupli zajednički spoj. Ona je bila s dugim tipom, a ja s drugom djevojkom. Mislim da je to našim tadašnjim polovicama bio najneugodniji spoj ikad jer između nas frcao vatromet, opisao je Ryan trenutak kada se njihov odnos počeo mijenjati.

  Clark Gable i Carole Lombard Ma kakvi Brad i Angelina! 25 legendarnih slavnih parova koji se i danas pamte

Parovi koji su šokirali svijet prekidom 20 parova za koje smo vjerovali da će zauvijek ostati zajedno

Taj spoj je dobro završio za njega, ali nisam baš sigurna za vatromet s moje strane, našalila se Blake u intervjuu za EW. Objasnila je kako su jako dugo pokušavali jedno drugome pronaći savršenog partnera, ali nikada nisu kliknuli s tim osobama, a onda su shvatili da bi zapravo oni trebali prohodati.

To je ono što najviše cijenim u našoj vezi, činjenicu da mi je on uistinu prijatelj. Uvijek, u svakoj situaciji u našem svakodnevnom životu, on je prvo moj prijatelj. Ne znam je li to tajna sreće općenito, ali definitivno je tajna moje sreće, zaključila je Blake.

Njihovi dobri prijatelji su Emily Blunt i John Krasinski, još jedan par iz snova čiji bi prekid rastužio mnoge.

Oni nisu dugo prijateljevali prije veze. Iako je John bio njezin veliki fan, upoznao ju je sasvim slučajno u jednom restoranu kada je nabasao na Emily koja je bila u društvu njihove zajedničke prijateljice.

Nije gubio vrijeme i samo šest mjeseci nakon toga zaprosio je ženu svog života. Oženili su se 2010. godine i u braku dobili kćerkice Violet i Hazel.

U galeriji pogledajte još slavnih parova iz snova za koje se nadamo da će zauvijek ostati zajedno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju