Nakon svakog tjedna mode kritičari skupljaju dojmove o novim kolekcijama i na temelju njih predviđaju nove modne trendove.

Umjesto toga mi ćemo se ipak prepustiti sanjarenju i razmišljanju o tome koje bismo sve kreacije viđene na netom završenom Pariškom tjednu mode željeli vidjeti u svom ormaru.

Svijet mode prilagođava se novoj situaciji pa su mnoge prêt-à-porter kolekcije za proljeće/ljeto 2021. godine umjesto na klasičnim revijama prikazane na jednostavnijim prezentacijama.

Tako je, na primjer, Emanuel Ungaro svoju kolekciju predstavio na samo jednoj manekenki, a neke su predstavljene isključivo putem ranije nastalog editorijala.

Slika nije dostupna Chanel: Prepoznatljiv francuski stil i šarm u novoj kolekciji slavne modne kuće
Kostim Karla Lagerfelda za Chanel, proljeće/ljeto 2016. Osobni pečat: Novo lice Chanelovih klasika u (re)interpretaciji Karla Lagerfelda

S druge strane, najočekivanije kolekcije poput one modne kuće Chanel, prikazane su na klasičnoj reviji, ali u sigurnim uvjetima i s mjerama distance kako za modele tako i za posjetitelje.

Chanel je i ovaj put oduševio svojim kreacijama, a među njima su se očekivano našle i haljine. Prekrasno krojenu “crochet” haljinu u bijeloj boji itekako bismo rado imali među svojom garderobom.

Isto vrijedi i za crnu haljinu Giambattiste Vallija s volanima i mašnicom ili pak njegov kratki model u nježno nijansi ružičaste boje s voluminoznim detaljima.

U galeriji pogledajte još haljina s Pariškog tjedna mode o kojima sanjamo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju