Prilikom planiranja vjenčanja, za većinu žena upravo je vjenčanica jedna od najvažnijih stavki. Neke odmah pronađu haljinu u kojoj se žele udati, a druge stajling za izgovaranje sudbonosnog da dugo smišljaju.

U potrazi za inspiracijom, potonje se upuštaju u razgledavanje brojnih modela, a pritom sigurno bace oko i na one koje nastale u ateljeima najpopularnijih dizajnera i brendova bridal mode.

Iako ponekad ni ne znaju kakvu haljinu zapravo žele, itekako su sigurne u odabir dizajnera među kojima se često nađe i Carolina Herrera.

Carolina je 2018. godine imenovala je Wesa Gordona kreativnim direktorom svoje modne kuće te mu prepustila izradu ready to wear i bridal kolekcija.

Njezine vjenčanice bile su sinonim za kvalitetu i luksuz, a Gordon uspješno rekreira njezinu estetiku i lansira predivne modele o kojima sanjaju mladenke diljem svijeta.

Slika nije dostupna Nestvarno lijepe: 25 novih vjenčanica o kojima sanjaju mladenke diljem svijeta

Herrerinu vjenčanicu za svoj veliki dan odabrala je i Franka Batelić. Lijepa pjevačica udala se za Vedrana Čorluku 21. srpnja 2018. godine u Balama, a nosila je raskošnu bijelu haljinu iz bridal kolekcije za proljeće/ljeto 2017. godine.

Olivia Palermo, Emmy Rossum, Idina Menzel i Jessica Simpson samo su neke od svjetskih zvijezda koje su se također odabrale njezin model, a obožavateljice sage Sumrak sigurno znaju da se i Bella Swan udala za Edwards Cullena u Herrerinoj vjenčanici, za zahtjev autorice sage Stephanie Meyer.

Napravljena od satena i francuske čipke, vjenčanica čija je vrijednost procijenjena na 35 tisuća dolara imala je 152 gumba na stražnjoj strani i dizajnerica ju je naposljetku uvrstila u svoju kolekciju 2012. godine.

Nije tajna da ime često generira potražnju, a u galeriji provjerite koji se to dizajneri i modne kuće kriju iza trenutno najpoželjnijih vjenčanica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju