Suknja koja je nekada služila kao podstava ispod suknji i haljina i koja je zimi dodatno zagrijavala tijelo, danas je komad za sebe.

Slip modeli još su 90-ih izgubili status donjeg rublja, međutim tek su posljednjih nekoliko godina slip suknje zasjale punim sjajem.

Lagane, lepršave i zavodljive, i ove su godine nezaobilazan dio ormara mnogih žena koje svojim kombinacijama svakodnevno dokazuju da se te suknje savršeno slažu uz tenisice ili cipele na petu, kao i uz običnu kratku majicu ili elegantnu bluzu.

Slika nije dostupna Olja Vori: Ljupka minica i iglene potpetice za vožnju bicikla centrom Zagreba

Petra Husain u šik kombinaciji Zanemarena, a taaako dobra! Ljepotica iz Zagreba u šik Zarinoj suknji

Slip suknja u kombinaciji s primjerice crnom bluzom i sandalama na petu te dobrim komadima nakita odličan je izbor za svečanije prigode, dok u kombinaciji s bijelom majicom kratkih rukava i ravnim natikačama ili tenisicama postaje odličan komad za ležernije, dnevne kombinacije.

Kada se početkom 90-ih godina prošlog stoljeća pojavio trend nošenja nekadašnjeg "donjeg rublja" kao odjeće, slip haljine postale mnogima su postale omiljene.

Slika nije dostupna Od 39 kuna: 15 ljetnih suknji koje posebno dobro izgledaju na preplanuloj koži

Slika nije dostupna Tko zna – zna! Modeli suknji od kojih se Francuskinje ne odvajaju

Međutim, s rastom njihove popularnosti žene su ih učinile praktičnijima i počele ih kombinirati s primjerice bijelim majicama kratkih rukava.

Posljednjih nekoliko godina uz bok haljinama stale su slip suknje koje ženama dopuštaju još više zaigranosti prilikom kombiniranja.

Ponuda ovih modela suknji u trgovinama uistinu je široka - nude se modeli u raznim bojama i uzorcima, a još jedan njezin plus je to što će se nakon ljetnih savršeno uklopiti i u jesenske kombinacije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju