U velikom izboru različitih modela hlača uvijek efektno izgledaju hlače s džepovima sa strane. Provjerili smo ponudu novih modela u trgovinama i izdvojili 12 pari koji će se nositi ovoga proljeća.

 

Detalj koji lako privuče pažnju te podigne i i najobičniji model hlača svakako su džepovi sa strane. Hlačama daju kul, urbani izgled bez obzira na to radi li se u užem ili širem kroju, a jednako dobro izgledat će uz visoke potpetice i ravni đon.

Modeli s džepovima sa strane poznati su i kao cargo hlače koje podsjećaju na vojnički stil, a efektan su detalj na modelima i sportskog i finijeg stila. U proljetnim kolekcijama nudi se jako lijep izbor hlača s džepovima sa strane, a sukladno proljetnim modnim stilovima ne nedostaje ni boja.

Slika nije dostupna Favorit iz Zare: Haljina koja prikriva "nedostatke" i proljepšava figuru

Slika nije dostupna Sve što vam treba: 15 komada u kojima možete odraditi cijelo proljeće

U našoj fotogaleriji na početku teksta pronaći ćete modele u bež nijansama, ljubičastoj, prljavo ružičastoj, plavoj, kaki i nezaobilaznoj crnoj. Vjerujemo da ćete među 12 efektnih modela koje smo izdvojili iz trgovina pronaći hlače s džepovima sa strane koje ćete obožavati nositi ovoga proljeća.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju