Sniženja su uvijek dobra prilika za kupnju nekih klasika za koje smo sigurni da će uvijek biti nosivi i da nam neće dosaditi. Jedan su takav klasik i crne hlače.

Nosive su u raznim prigodama, od svakodnevnih do svečanijih. Uz dobar par bijelih tenisica izgledaju moderno i mladenački, a uz cipelu na petu pretvaraju se u elegantan komad u kojem možemo gdje god poželimo.

Nosive su na bluze, obične majice, košulje, džempere...

Istina je da klasične crne hlače možda neće biti najzanimljivija stvar koju ste ulovili na sniženju, ali velika je vjerojatnost da će se pretvoriti u najnošeniju stvar ulovljenu po povoljnijoj cijeni.

Jer ako u ormaru imate par crnih hlača, uvijek možete složiti kombinaciju koja će biti elegantna, moderna i u trendu. Crne hlače možete kombinirati i s komadima koji vam možda nikad ne bi pali na pamet. Uistinu gotovo sve prolazi. 

Slika nije dostupna Već od 50 kuna: 15 proljetnih haljina zbog kojih jedva čekamo ožujak

Jednom kada pronađete idealne crne hlače, lako je moguće da će vam postati omiljeni komad u ormaru. Srećom, danas u ponudi imamo toliko krojeva da svatko može pronaći nešto za sebe.

U našoj galeriji izdvojili smo 12 modela čije se cijene kreću od 75 do 140 kuna.

Ako vam fali inspiracije kada je u pitanju slaganje kombinacija, zavirite u našu galeriji i pogledajte kako ih nose zaljubljenice u modu na ulicama svjetskih metropola.

Dokaz koliko su crne hlače dobar komad su i brojne slavne dame koje ih rado nose u raznim prigodama. Toliko da ih biraju čak i za odlazak na crveni tepih.

Glumica Emma Stone oduzimala je dah na dodjeli Zlatnih globusa 2017. godine u kombinaciji sastavljenoj o šljokičastog topa i crnih hlača s velikom mašnom.

Crni top i crne hlače bili su odabir pjevačice Camile Cabello za dodjelu američkih glazbenih nagrada 2018. godine.

One, naravno, nisu jedine koje su uvidjele potencijal crnih hlača za velika događanja. Ako se u budućnosti i sami odlučite za jedan takav potez, inspiracija za kombiniranje također se možda krije u našoj galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju