Mala crna haljina definitivno zaslužuje titulu bezvremenske modne ikone. Skoro pa nema žene koja je ne skriva u svom ormaru, a nepisano pravilo kaže da ni jedna ženska garderoba nije potpuna bez nje.

Ne postoji dizajner koji nije napravio svoju verziju ovog klasičnog komada, a osmislila ju je Coco Chanel, slavna francuska dizajnerica koja je prva došla na ideju svestranog i svima dostupnog odjevnog komada u neutralnoj boji.

Upravo je zbog svoje nosivosti stekla tako veliku popularnost u svim krajevima svijeta. Iako se smatra vrhuncem elegancije, može se nositi i u manje formalnim prigodama.

Ovisno o modnim dodacima i cjelokupnom stajlingu možete s njom složiti ležernu kombinaciju nosivu u poslovnim prigodama dok je uz upečatljiv nakit i dobre štikle mala crna haljina apsolutna kraljica svake svečanosti, tuluma ili večernjeg izlaska s prijateljicama.

Obožavaju je sve žene bez obzira na dob i uvijek joj se rado vraćaju suočene s modnim nedoumicama jer znaju da ih ovaj model ne može iznevjeriti.

Istražili smo ponudu crnih haljina u novim kolekcijama brojnih modnih brendova i izdvojili 13 modela koje možete razgledati u našoj galeriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju