Ove godine prerano smo se poveselili visokim temperaturama početkom proljeća. Iza nas su dva vrlo nestabilna mjeseca prepuna kiše, promjenjivog vremena i temperatura nižih od onih na koje smo navikli u ovo doba godine.

Međutim, ljeto je zapravo pred vratima i prije ili kasnije opet će nas obasjati vrelo sunce i natjerati nas da nosimo što laganiju odjeću.

Lepršavi odjevni komadi odavno su pravi must have za ljetnu sezonu. Umjesto uskih komada radije ćemo odabrati one koji ne prianjaju uz tijelo, pogotovo kada su u pitanju hlače.

U narednim mjesecima malo ćemo se odmoriti od omiljenih skinny traperica i uskočiti u široke modele hlača u kojima ćemo se osjećati puno udobnije na vrelom asfaltu.

Prema pisanju brojnih modnih magazina, uključujući i cijenjenog Voguea, i ovo ljeto među najpopularnijim modelima bit će hlače s printom.

Ponuda takvih modela u trgovinama uistinu je raznolika i gotovo da nema printa koji ne možete pronaći.

Očekivano, prevladavaju cvjetni i tropski motivi u efektnim bojama koji će uistinu razigrati svaku ljetnu kombinaciju. Naravno, mogu se naći i modeli s decentnijim uzorkom. Zavirite u galeriju i pogledajte 15 modela hlača s printom koje smo izdvojili za vas iz ponude trgovina.

Ako se spremate u kupovinu, preuzmite kupone s popustima do čak 50 posto na omiljene brendove u sklopu našeg Shopping tjedna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju