Kada žele bez puno muke i isprobavanja malo obnoviti garderobu, mnoge žene posegnut će za novom torbom. Kupovina torbe poseban je gušt, a kako nam se bliži početak sezone jesen/zima provjerili smo ponudu torbi za svaki dan iz novih kolekcija.

Većina žena ima nekoliko torbi koje povremeno izmjenjuje, no uvijek imamo onu jednu torbu koja nam je najdraža. Možda se vaša nova "ljubimica" nalazi upravo među 15 većih i manjih torbi koje su noviteti u trgovinama.

Modeli su to koji će, ne sumnjamo, biti popularni ove jeseni i zime i koji će upotpuniti svaki modni stil. Od prostranih shopper torbi do elegantnih torbica u koje stanu sve sitnice za odlazak na kavu ili izlazak, iz novih kolekcija izabrali smo modele koje žene itekako vole nositi. Uz klasične crnu i smeđu, birati možete i između zagasito ljubičaste, vintage plave, boje pudera, zmijskog ili pepita uzorka.

Slika nije dostupna Počinje sezona gležnjača: Pogledajte najpoželjnije modele za nadolazeću jesen

Vjerujemo da će zadovoljiti razne ukuse i stilove pa svakako prolistajte našu fotogaleriju na početku teksta i pronađite vašu novu najdražu torbu za jesen i zimu koju ćete sigurno moći iznositi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju