Prošlo je 20 godina otkako se u kinima pojavio film "Djevojke iz Coyote bara". Riječ je o romantičnoj komediji koja prati talentiranu glazbenicu Violet Sanford (Piper Perabo), koja se preseli u New York u želji da ostvari veliku karijeru.

No ubrzo shvaća da je život u Velikoj Jabuci iznimno skup te da se mora zaposliti dok ne počne izdavati glazbene hitove.

Spletom neobičnih okolnosti čuje za Coyote bar, koji zapošljava djevojke s neočekivanim talentima – one trebaju brzo poslužiti piće, znati se nositi s neugodnim mušterijama, biti spremne zaplesati na šanku bara i pritom dobro izgledati u kožnatim hlačama.

I to mi je neki život - 5 I to mi je neki život! Kako danas izgledaju glumci kultne tinejdžerske serije?

Violet u baru upoznaje vlasnicu Lil (Maria Bello) te Cammie (Izabella Miko), Zoe (Tyra Banks) i Rachel (Bridget Moynahan) te nakon početnih neugodnosti sklopi prijateljstva za cijeli život. U međuvremenu se zaljubi i u šarmantnog Kevina O'Donnela (Adam Garcia) te počinje ostvarivati sve svoje snove.

Film je naišao je na veliki krug štovatelja, a utjecao je i na svakodnevni život. Diljem svijeta, pa čak i u Hrvatskoj, nicali su klubovi po uzoru na Coyote bar i njegove konobarice.

Glumice koje su utjelovile Djevojke iz Coyote bara nastavile su uspješnu glumačku karijeru i nakon izlaska filma.

Nekad i sad: Slavne dame - 4 Kako je izgledalo 10 slavnih dama prije nego što su upoznale holivudske stiliste?

Najvše uspjeha imala je Bridget Moynahan, koja se pojavila u nizu holivudskih blockbustera poput "Cijene straha", "Gospodara rata" i "Ja, robot". Tyra Banks je pak postala popularni model i televizijska voditeljica.

U Coyote baru snimljen je spot za naslovnu pjesmu iz filma "Can't Fight The Moonlight" LeAnn Rimes.

Kako danas izgledaju Djevojke iz Coyote bara, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju