Jesen je u punom zamahu, što dokazuju niske jutarnje i večernje temperature. I dok se tijekom dana još možemo provući s laganijim kožnjakom, pod uvjetom da smo ispod njega odjenuli pulover ili kardigan, u jutarnjim i večernjim satima sad nas griju toplije jakne i kaputi.

Upravo je kaput jedan od kraljeva ženskog ormara, pogotovo ako se radi o klasičnim modelima u klasičnim bojama.

U tu kategoriju svakako spada dobar stari smeđi kaput. Od varijanti u svevremenskim bež nijansama do toplih tamnosmeđih nijansi, ovaj je model nepobjediv ako ste u potrazi za svevremenskim odjevnim komadom koji se može nositi u svim dnevnim i večernjim prigodama.

Izgleda sjajno u kombinaciji s običnim trapericama i gležnjačama ili pak tenisicama, a nadogradit će i malu crnu haljinu ili bilo koju drugu elegantniju kombinaciju za večernji izlazak.

Upravo je smeđa boja ove jesensko-zimske sezone apsolutni hit i modni znalci najavljuju kako će krajem 2021. i početkom 2022. apsolutno dominirati.

Osim standardnih poput bež ili konjak-smeđe, ove jeseni posegnite za čokoladnim nijansama smeđe boje, koja je najzastupljenija u novoj ponudi komercijalnih modnih brendova.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte mali presjek ponude smeđih kaputa u raznim nijansama koji smo napravili za vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju