Dobra, udobna dolčevita osnova je garderobe, a u jesenskim i zimskim mjesecima možemo ih nositi svakodnevno i u baš svim prilikama.

 

Tko bi rekao da visoki ovratnik na majici ili puloveru može napraviti toliku razliku! Ali točno je – i najjednostavnija dolčevita može "sakriti" i lošu frizuru, pa će taj odjevni komad biti nepogrešiv izbor za dane kada smo preskočili pranje kose ili nam je kosa jednostavno neposlušna. Uz dolčevitu bit će dovoljno kosu jednostavno svezati u visoku punđu ili staviti špangicu i dojam će odmah biti ljepši.

Slika nije dostupna Čizme do koljena: 23 modela koja jednako dobro izgledaju uz hlače, suknje i haljine

To je zato što dolčevite same po sebi uvijek imaju dozu sofisticiranosti, naročito uži modeli koji prate liniju tijela. Žensku garderobu ne možemo zamisliti bez obožavane dolčevite, pa smo jedva dočekali hladnije vrijeme da ih ponovno izvadimo iz ormara ili obnovimo garderobu nekim novim modelom.

Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 15 Resice, lanci, remenčići... 15 šik gležnjača koje će izgledati top uz skinny hlače i haljine

10 toplih suknji midi kroja u kojima bismo voljeli dočekati prve minuse Zara, 399 kuna Reserved, 499 kuna Monsoon, 590 kuna +7 Suknja od kašmira, C&A, 667 kuna

U trgovinama smo potražili i uže i šire modele dolčevita kako bismo zadovoljili što širi ukus, a raznoliku ponudu provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju