Stiže nam sezona sakoa, odnosno popularno zvanih blejzera koje u proljeće nosimo kao jaknice, a po zimi se mogu nositi ispod kaputa ili deblje jakne. U svakom slučaju, blejzer je komad odjeće kojeg se itekako isplati imati u ormaru, naročito za proljetne dane kada ih i najviše nosimo.

Klasičan, jednostavan blejzer može se nositi na bezbroj načina i u svim mogućim prilikama, svakodnevnim i onim svečanijim. U trgovinama se mogu pronaći modeli s gumbima ili bez njih, s efektno podvinutim rukavima, kraći ili dulji, jednobojni, karirani, prugasti, s cvjetnim uzorkom,...

Vjerujemo da među novim modelima svatko može pronaći blejzer za sebe koji će biti sjajan i itekako koristan dodatak proljetnoj garderobi.
Blejzer će izvrsno upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju, a naročito dobro izgleda kada ga se nosi uz traperice ili haljinu, tenisice ili cipele s visokom potpeticom. Mogućnosti su zaista brojne pa se slobodno poigrajte s kombiniranje, i u onim običnim, svakodnevnim prilikama.

Slika nije dostupna Razne dužine, boje i krojevi: Sedam modela haljina koje će vladati proljećem

Slika nije dostupna Već od 129 kuna: 15 modela traperica koje oblikuju figuru i skrivaju trbuščić

Od odlaska na kavu do nekog manjeg slavlja, blejzer će biti nepogrešiv odabir, pa ne propustite kliknuti na fotogaleriju na početku teksta u kojoj smo skupili čak 20 novih modela blejzera koji će se nositi ovoga proljeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju