Uz haljine, i suknje su odjevni artikl koji je ženama naročito zanimljiv kada je riječ o novim kolekcijama. U trgovinama se već mogu pronaći modeli koji će se biti popularan izbor za prijelazno razdoblje i proljeće, ali i zimske dane kada su temperature više od prosječnih.

Želite li svoju garderobu obnoviti šik i nosivim komadom koji se lako kombinira na razne načine, možda baš u našem izboru suknji iz novih kolekcija pronađete pravi model za sebe. Birali smo suknje koje pristaju raznim odjevnim stilovima i ukusima, nosive uz visoke potpetice, ravne čizme, tenisice, pa i sandale.

Modna granica između zime i proljeća sve je tanja pa se većina izdvojenih suknji može nositi i u hladnijim i u toplijim danima, uz odgovarajuće odjevne komade i obuću. Probrali smo mini i midi modele, a pronašli smo i jednu sjajnu maksi suknju smeđe boje koja izgleda fantastično uz jednostavne crne sandale na visoku potpeticu.

Slika nije dostupna Od 39 kuna: 20 malih crnih haljina na sniženju koje se mogu nositi i na traperice

Slika nije dostupna 15 kaputa na sniženju koji će biti odličan izbor i za prijelazno razdoblje

Bez obzira na to preferirate li jednobojne ili suknje s uzorkom, lepršavije ili one koje prate liniju tijela, u fotogaleriji na početku teksta pronaći ćete raznolik izbor suknji iz novih kolekcija koje će osvojiti i najveće ljubiteljice hlača.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju