Kada bi mogle birati, mnoge žene u svojoj garderobi poželjele bi imati upravo više suknji, a mi smo u novim kolekcijama pronašli modele koji će itekako biti traženi i nošeni.

 

Suknje nas uvijek privlače svojim ženstvenim krojevima, lepršavim ili užim, udobnošću zbog koje se ne moramo odreći dobrog stila, a posebno su nam zanimljive kada se sjetimo da im kombiniranjem s različitim gornjim dijelovima možemo dati novo lice i učiniti da stajling izgleda potpuno drugačije. Dovoljno je samo zamisliti istu suknju uz, primjerice, užu dolčevitu i komotniju košulju - dvije potpuno različite modne priče, zar ne?

Među najtraženijim modelima suknji svakako su one A kroja, a i u novim kolekcijama ima ih pregršt. Plisirane suknje također dominiraju u ponudi, dok od uzoraka prevladavaju cvjetni i točkice. I jednobojni modeli izgledaju jednako lijepo.

Slika nije dostupna Potez ASOS-a koji žene ne prestaju hvaliti: "Napokon! Ovo sam dugo čekala"

Slika nije dostupna 20 traženih modela hlača iz novih kolekcija koje možete nositi sada i na proljeće

Kako bismo vam olakšali potragu za suknjom koja će osvježiti vašu garderobu i koju ćete rado nositi, u trgovinama smo pronašli čak 20 novih modela na koje će "pasti" i najveće obožavateljice hlača. Prolistajte našu fotogaleriju na početku teksta i pronađite svoj novi modni adut koji vam lako može postati glavni favorit u ormaru s odjećom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju