Zlatne štikle definitivno su zabavne, glamurozne i vrlo lako mogu postati ključni komad modne kombinacije. No, isto tako mogu izgledati neukusno ako se kombiniraju s pogrešnim krpicama. Stoga vam donosimo tri odjevne kombinacije sparene sa zlatnim štiklama u kojima ćete izgledati kao bombončić.

1. Zlatne štikle u kombinaciji s crnim outfitom za glamurozan izgled

Jednostavna crna kombinacija savršeno se slaže uz statment komad kao što su zlatne štikle. Umjesto klasične crne majice odabrali smo crni bodi s ukriženim naramenicama na leđima koji smo sparili s jednostavnim crnim trapericama. Naizgled jednostavan look upotpunili smo crnim sakoom s trend elemetnom sezone – volanima. A cijeli izgled zaokružile smo zlatnim štiklama iz Indira Star kolekcije i zanimljivom crnom torbicom s cvjetnim detaljima.

2. Spoj modernih zlatnih štitkli i s etno haljine

Slatku etno haljinu s crveno bijelim uzorkom kombinirali smo sa zavodljivim zlatnim štiklama, a kombinaciju smo upotpunili jednostavnom crvenom torbicom sa zlatnim detaljima.

3. Zlatne štikle u kombinaciji s bijelim volanima za dnevni look

Gladijatorske zlatne štikle hit su već nekoliko sezona. S obzirom na to da su čest modni dodatak tijekom večernjih izlazaka, mi smo ih sparili s dnevnom kombinacijom – jer i to je moguće. Zlatne štikle kombinirali smo s plavim trapericama te oversize bijelom košuljom s nabranim rukavima i jednostavnom zlatnom torbicom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju