Planiranje odjevne kombinacije kada je vrijeme promjenjivo može biti pravi izazov, još je teže ako se radi o posebnoj prilici kao što je odlazak na prvi dejt ili večernji izlazak. Pogledajte naša 3 prijedloga koji su stvoreni za takve prilike kao i za sve one koje vole romantični modni stil

Profinjenost ne ide ruku pod ruku s posljedicama ovakvog prijelaznog vremena gdje nam u jednom periodu dana može biti vruće, a u drugom prohladno, a to se sve odražava na našoj odjeći. Krugove ispod pazuha možete se spriječiti zaštitom od znojenja poput Nivea Protect and Care stikom ili dezodoransom te odabirom prikladne odjeće. Donosimo vam 3 kombinacije prikladne za sve vremenske prilike.

1. Kombinacija koja odiše proljećem

Cropped top s cvjetnim uzorkom i ciglaste hlače visokog struka savršen su par za večernje izlaske. Ovaj veseli look upotpunili smo nešto staloženijim sakoom i bijelim salonkama. Jednostavna torbica sa šarenim cvjetovima savršeno je zaokružila cijeli izgled.

2. Neizbježna mala crna haljina u kombinaciji sa žutim kaputom

Mala crna haljina s volanima na rukavima, spoj vječnog klasika s trendi detaljem, bit će vaš omiljeni suputnik u večernjim izlascima. 

Kombinaciju smo upotpunili jednostavnom crnom torbicom i cipelama na petu sa suptilnim crno-bijelim zmijskim uzorkom, a za višelojan look dodali smo kaput vibrantne žute boje. 

3. Romantična kombinacija s cvjetnim detaljima

Puderasto ružičasta haljinu bez rukava kombinirali smo s pastelno cvjetnom bluzom koju krasi neizostavni hit ove sezone - volani.

Ova kombinacija savršena je za toplije proljetne dane, no obzirom na to da noći još uvijek zahtjevaju koji komad više, ovaj romantični look upotpunili smo vunenim kaputom. Cipele u boji kože i torbica u istom tonu naš su odabir uz ovu slatku kombinaciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju