Proljeće nam je već odavno pokucalo na vrata, no mi smo u niskom startu već danima otkako smo čuli za popuštanje mjera.

Bez obzira na sve, novi trendovi već su dostupni u trgovinama ili već spremno čekaju na policama naših ormara.

 

Mi vam donosimo tri odlična proljetna outifta kao inspiraciju za nadolazeće tople dane, koji će vam podići samopouzdanje u trenu, a za pomoć smo pitali modnu influencericu Željku Molnar.

Moderna romansa

 

Svake sezone proljeće nam donosi pregršt modnih noviteta i it komada, no vječni klasici su ipak pastelne boje, romantični cvjetni print i prozračni materijali.
Prvi klasik koji je Željka odabrala je mini haljina s puf rukavima i neodoljivim cvjetnim printom u kojem prevladavaju ružičasto narančaste boje kojima će svakako privući poglede.

Čim je vidjela haljinu, znala je koju obuću će odabrati. Odlučila se za šarmantne sandale iz nove Deichmann kolekcije koje će sigurno nositi i u ljetnoj sezoni. Cijeli outfit zaokružila je s bucket torbicom u pastelnoj narančastoj boji u koju će vam stati sve što je potrebno za dan.

Fuksija podiže raspoloženje i svaku kombinaciju! Pristaje uz veliki spektar boja, ali i uz omiljene cvjetne haljine koje su vrlo brzo ispunile veći dio moje garderobe. Jednostavno su i zabavne za nošenje i kombiniranje, a mala block peta daje im uvijek traženu udobnost. Jedva ih čekam kombinirati uz lila boju,a i color block mi je jako primamljiv ove sezone!

Želite li pojačati dozu romantike, poslušajte Željkin modni savjet!

Frizuru sam ukrasila predimenzionirani rajfom u obliku pletenice koji stoji svim frizurama – od duge do kratke.

 

Od posla do izlaska


Svi znamo koliko nam je proljeće prevrtljivo razdoblje pa ne bi bilo na odmet imati kombinacije koje će vas zagrijati ako temperature oslabe. Željku smo priupitali koje modne komade i dodatke se isplati investirati ove godine; i odgovor je bio – bilo što u žutoj boji!

Modna je blogerica odlučila svoj zimski džemper reciklirati i ove sezone, kako bi se zaštitila od potencijalnih hladnijih dana, a na isti je kombinirala poslovne hlače do gležnja u neodoljivoj pastelno žutoj boji. Kako bi produžila figuru odlučila se za neobične salonke koje su joj produžile siluetu te joj dodale par centimetara na visinu.


Žita boja me u potpunosti osvojila u posljednje vrijeme! No, pri kupnji komada u ovoj boji volim dozu klasike, što ove salonke i hlače ravnog kroja svakako imaju.

Deichmann cipele su nježnih tonova, a opet razigrane, savršen spoj klasične bež i osvježavajuće pastelne žute! Ovakav tip cipela su svojevrsni modni klasik koje će se nositi godinama, ali i biti detalj koji će se u isto vrijeme stapati i isticati. Sasvim je nebitno da li ih kombiniram uz svečani, poslovni ili casual outfit.. Pristaju na sve!

Hlače su laganijeg materijala te se u njima uopće ne osjećam sputano, što mi je zaista bitno kada su topliji dani i više temperature! – rekla nam je influencerica.

Kao modni pečat na glavu je stavila slamnati šešir sa širokim obodom, a pod ruku hit torbicu koja je u potpunosti napravljena od bisera. Iako je ova kombinacija ležerno poslovna, obučete li ispod veste majicu na bretele s čipkom, nakon posla možete produžiti u večernji izlazak.

  
Točka, točka, točkica…

Suknja je jedan od onih komada u svakom ormaru koju možete nositi bez obzira na godišnje doba. Bilo da se radi o mini, midi ili maksi– suknju možete kombinirati na bezbroj načina. Čak i ako morate reciklirati nešto od prošle sezone, hrabro birajte upečatljivi print točkica s kojim nećete doživjeti modni faux-pas!

One su istovremeno cool, neodoljivo šarmantne, a imaju moć podići kombinaciju na viši modni nivo.

Influencerica je iskombinirala svestranu dnevnu kombinaciju od mini suknje s bluzom predimenzioniranih rukava u monokromatskom stilu, a na noge je obula udobne i klasične balerinke.

One su je jedne od proljetnih must have dodatka koje ćete naći u mom ormaru svakog proljeća. Posebnu pažnju pridajem činjenici da pristaje uz svaki oufit. Od casual dnevnog do večernjeg; običnih traperica ili odijela. Priznajem da jako cijenim ravnu obuću koja izgleda genijalno i uz večernji te svečaniji look, jednostavnog je kroja ali iskače detaljem poput male svjetlucave mašnice.


Od nakita se odlučila na zlatno prstenje s biserima i kamenjem u raznim bojama i modernim satom u istoj boji.

Cipele koje je Željka Molnar odabrala možete pronaći u Deichmann trgovinama u novoj kolekciji za proljeće/ljeto.

Sve Deichmann poslovnice su ponovno otvorene, te imaju akciju do - 30 posto na posebno označene artikle. 

 

 

 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju