Jennifer Aniston prava je fitness-inspiracija. Popularna glumica priznaje da voli tjelovježbu i pazi na svoju prehranu, a rezultati zdravog načina života itekako se vide na njezinoj fantastičnoj figuri

Američka glumica Jennifer Aniston oduvijek se hrani zdravo, a otkrila je i tajne svojeg fitness-režima i prehrane.

Slavna 48-ogodišnjakinja priznala je koje 4 namirnice jede svaki dan te se one u svakom trenutku mogu naći u njezinu hladnjaku.

Uvijek imam artičoke koje su odlične i kad su hladne. Umačem ih u senf. To je sjajan i zdrav obrok. Obavezno se unutra nađe i povrće poput celera i krastavaca. To su osvježavajuće hrskave grickalice koje volim, rekla je Jennifer.

Na pitanje za koju bi se vježbu odlučila kada bi morala odabrati samo jednu koju će izvoditi do kraja života, priznala je da obožava metodu vježbanja pod nazivom "The Class" koju je osmislila Taryn Toomey. Taj 75-minutni set vježbi povezuje klasičnu tjelovježbu i jogu, izgrađuje snažno tijelo te čisti um kroz intenzivan fizički trening i terapeutsku glazbu.

Kada ima samo 10 minuta vremena za fizičku aktivnost, onda bira set od nekoliko vježbi. 'Jedna minuta trčanja, jedna minuta sprintanja, minuta hodanja, opet minuta trčanja i minuta sprintanja. Ponovite to još jednom. Ovaj set protrest će vaš organizam, zaključila je glumica.

Isprobajte i osvježavajuću salatu kojom Jennifer Aniston održava liniju.

 
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju