Na njujorškom Tjednu mode dizajneri su predstavili i nove trendove u obući. Zgodne dame pistama su hodale u svemu, od klasičnih štikli do ekstravagantnih platformi


Njujorški Tjedan mode
koji je nedavno završio, izvrstan je pogled u modne trendove za sljedeću godinu. Osim raznovrsnih modela odjeće, dizajneri su na njemu predstavili i nove trendove u obući.

Na reviji brenda The Blonds izdvojile su se čizme iznimno visokih sara do bedara koje se mogu nositi na kratke hlačice i suknje, odnosno na skinny traperice ili tajice. Riječ je o modelu koji je namijenjen samo najsmjelijim damama.

Smjela ideja dolazi i od sportskog brenda Puma, koji je u suradnji s Rihannom napravio kombinaciju japanki, gležnjača i sandala na visoku potpeticu. Cipele visokih i tankih potpetica ni sljedeće godine neće izaći iz mode, a Galtiscopio predlaže kožnate bijele modele otvorenih prstiju, kao i klasične štikle u metalik sivoj boji.

Azijski brend Lanyu za proljeće/ljeto 2018. sugerira stroge natikače ravnih potplata i sa špicom, a Grey Jason Wu razigrane ljetne modele s mašnom.

Nastavlja se i trend platformi, a na njujorškom Tjednu mode bilo je prikazano sve, od romantičnih oslikanih modela Eugenie Tim, preko praktičnih čizma u vojničkom stilu Yajuna do kontroverznog brenda Namilia koji je podigao brojne obrve među kritičarima.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kakvi nas sve trendovi u obući očekuju u 2018.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju