Tko kaže da se u zimskim mjesecima treba odreći šik odjeće? Prekrasne ruske manekenke i modne blogerice otkrile su magazinu "Vogue" bez čega ne mogu u svojim svakodnevnim stajlinzima kada se temperatura spusti ispod ništice


1. Valentina Zelyaeva

Kao dijete nosila sam mnogo slojeva, tradicionalne ruske čizme valenki s filcom. Moja baka plela mi je džempere, čarape i šalove koje sam nosila preko pola lica da se zaštitim od hladnoće. Danas obožavam nositi dolčevite. Mislim da su šik i griju me.

2. Vlada Roslyakova
Šal od kašmira je odlična investicija. Možete ga omotati oko ramena dok ste u zatvorenoj prostoriji i tako se ugrijati, a vani ga nositi oko glave – neće uništiti frizuru poput šešira. Povrh svega, lako ga je spremiti u torbu.



3. Daria Strokous
Nađite vrlo topao kaput ili jaknu, pa se nećete morati slojevito odijevati i nositi 15 džempera ispod njih kojima je očigledno mjesto u proljetnoj garderobi.

4. Vika Gazinskaya
U Rusiji se nosi puno krzna, no s obzirom da sam vegetarijanka, ja to ne činim. Umjesto toga nosim dosta pletiva, kao i tradicionalni šal-ogrtač pavlopasadsky koji se može kombinirati na vrlo moderne načine.

5. Anya Ziourova
Volim raskošne krznene kapute, a posjedujem i krznenu parku koja mi spašava život od hladnoće u New Yorku. Rumeni obrazi i osmijeh idu uz svaku vrsta krzna.
Više savjeta o ritualima ljepote bajkovitih Ruskinja čitajte ovdje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju