Nova kolekcija A'marie za proljeće/ljeto 2020. nazvana "Wake up Beauty, It's Spring!" poziva na modnu osviještenost i naglasak stavlja na bezvremenske komade koji traju duže od jedne sezone.

 

Kada kreirate imajući na umu prave vrijednosti te kada se s pažnjom i poštovanjem odnosite prema ljudima i njihovoj tradiciji, unoseći pritom u svaku kreaciju veliki trud, jednostavno stvorite ljepotu, kaže Anamarija Brkić.

Proljetna djevojka A’marie samouvjereno spaja nježno i statement, majstorica je besprijekorne elegancije, vrckava ljubiteljica djevojačke zaigranosti i zavodljiva romantičarka koja svakim svojim outfitom pokazuje koliko je individualna i posebna. Ona se brine o prirodi i pažljivo bira ekološke tkanine, promišljeno investira u kreacije koje su nosive u svim prilikama i koje ne robuju trendovima, već slave pokret slow fashion i unikatan stil. Njezine odjevne kombinacije u sebi nose dozu eklektizma, no istovremeno očaravaju svojom finoćom i ženstvenošću koja dolazi do izražaja u svakoj kreaciji.

Nova A’marie kolekcija poziva na modnu osviještenost i naglasak stavlja na bezvremenske komade koji traju duže od jedne sezone

Dizajnerica u novoj kolekciji akcent stavlja na vegansku kožu te na brojne statement modele koji će postati miljenici svake modne individualke. Kreirani da zaokruže odjevnu kombinaciju - vrhunski krojeni baloneri, jakne, hlače, suknje, kombinezoni i haljine od mekane kože ključni su komadi sezone. Baloneri u zelenoj, crnoj i boji pijeska vaš su proljetni saveznik, komad koji ćete prebaciti za jutarnju šetnju, odlazak na posao, popodnevno trčkaranje gradom, ali i u večernjim prigodama preko vaše omiljene haljine.

Culottes hlače osvajaju mogućnošću kombinacija. Od onih s bijelim T-shirtima i tenisicama, preko igre s pamučnim čipkanim košuljama, pa sve do slojevitih stajlinga s ručno izvezenim vestama. Haljine su čarobne i jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama. Moćne i zavodljive, postaju vaš omiljeni komad za svečane prilike. Kao i uvijek, u kolekciji A'marie očekuju vas i nježne, romantične bluze pune ljupkih detalja, u zanimljivim materijalima, uzorcima i krojevima.

S posebnom pažnjom osmišljene su ručno vezene i ukrašavane pamučne veste, lako kombiniranih boja i šarmantnih vezova. Svaka kreacija dolazi s pričom - u sebi nosi lokalnu tradiciju, znanje i kvalitetu, a svrha joj je da na magičan način zaokruži vaš individualan stajling.

Remenje je rađeno u nekoliko manjih tradicionalnih faktura, dok su fantastične torbe od ekološke vune rezultat suradnje brenda Wool Fabrique by Maya Bekto i A'marie. Svaka je torba zbog načina proizvodnje ručno izrađena, te je samim time unikat koji ponosno njeguje tradiciju umijeća tkanja. Bilo da ih nosite u ležernim stajlinzima uz bež hlače od cupre i čipkastu bluzu, ili u nešto finijem izdanju uz lakiranu jaknu boje karamele i malu crnu haljinu - ova torba izgleda sjajno u svim situacijama!

Posebna pažnja usmjerena je i na neodoljive detalje pa tako kožne balonere krase viskozne podstave s razigranim printovima koji se prožimaju kolekcijom u obliku ženstvenih haljina i bluza. Tu su i špage s kožnim detaljima zbog kojih svaka kreacija dobiva nevjerojatno ležeran i street prizvuk, a opet ostaje elegantna i nadasve profinjena.

Bogata kolekcija A'marie pušta modnu individualku da ove tople sezone u maštovitim kreacijama pronađe svoje favorite uz koje će slaviti unikatnost. Da poput nježnog proljetnog jutra zablista s prvim zrakama sunca i svijetu pokaže zašto je tako posebna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju