Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe ugostili su južnokorejskog predsjednika Moon Jae-Ina i njegovu suprugu Kim Jung-Sook u kraljevskoj palači u Madridu. Kao i uvijek kada su u pitanju tako važni državnički posjeti, južnokorejski predsjednik i prva dama dočekani su uz vojne počasti.

To je bila prilika i za službeno fotografiranje koje bi prošlo bez ikakvog problema da se vjetar nije upleo u situaciju. Kraljica Letizia izgledala je besprijekorno do trenutka dok joj vjetar nije odlučio potpuno pokvariti frizuru.

Naravno, Letizia se nije previše nervirala zbog toga i nakon nekoliko propalih pokušaja da popravi frizuru jednostavno je odustala, nasmijala se fotografima i slegnula ramenima kao da im poručuje: A što da radim?

Čak ni nezgoda s frizurom nije zasjenila njezin sjajni stajling. Izgledala je predivno u haljini španjolskog dizajnera Felipea Varelle i cipelama brenda Steve Madden. Letizia nas redovito podsjeti zašto je modni kritičari često nazivaju ženom koja mijenja kraljevsku modu, a ove cipele dokaz su te tvrdnje.

Članice kraljevske obitelji često se doživljava kao pomalo staromodne jer zbog silnih pravila odijevanja koje moraju pratiti zaziru od previše modernih odjevnih komada ili obuće.

To nikako ne vrijedi za Letiziju, koja vješto bira i trendi komade. Model s PVC trakom na ristu nešto je što ne bismo nazvali elegantnim i očekivali bismo ga u ormaru Kim Kardashian, ali ne i kraljice. Međutim, Letizia čak i takve cipele bez problema uspije uklopiti u elegantan stajling.

Sjajan par štikli odabrala je i za svečanu večeru organiziranu za južnokorejskog predsjednika i njegovu suprugu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju