Kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela, Deva Cassel bila je jedna od glavnih zvijezda spektakularne revije modne kuće Dolce & Gabbana koja se održala u Veneciji.

Lijepa 16-godišnjakinja nova je muza talijanskog modnog dvojca i zaštitno lice njihova brenda pa je očekivano sudjelovala u predstavljanju novih haute couture kreacija.

U Veneciju je doputovala u društvu dečka Luce Salandre i mame Monice koja svoju mezimicu prati na sva snimanja i modne događaje. Uoči revije Monica je snimljena u vrlo jednostavnoj kombinaciju u kakvoj je često viđamo.

Slavna 56-godišnja ljepotica obožava crne odjevne kombinacije i nosi ih u gotovo svim prigodama. U Veneciju je stigla u klasičnim crnim hlačama i bluzi s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana, a izdanje je kompletirala štiklama i torbom u crnoj boji.

I dok Monica voli nositi crno od glave do pete, najmoćnija žena u svijetu mode to ne podnosi. Naravno, u pitanju je Anna Wintour, izvršna urednica američkog izdanja magazina Vogue, koja je u intervjuu za YouTube kanal svog magazina svojevremeno izjavila da nikada ne bi nosila crno od glave do pete.

Crno od glave do pete je...

glasova:

S obzirom na to da je Anna ljubiteljica statement uzoraka i živih boja, zapravo i ne čudi što nije sklona isključivo crnim odjevnim komadima.
Međutim, za mnoge žene, uključujući Monicu, to i dalje ostaje jedna od najboljih i najsvestranijih kombinacija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju