Jennifer Lopez i Ben Affleck ne odvajaju se jedno od drugog, na zadovoljstvo paparazza koji ih prate u stopu. Ovaj tjedan prvo su plijenili pažnju svojim nježnostima na košarkaškoj utakmici između Los Angeles Lakersa i Boston Celticsa.

Sada su ih fotografi uhvatili u kupovini naočala. Ben i Jennifer uputili su se u šoping u društvu njezine kćeri Emme i obilazili optike u kojima je svatko od njih pronašao nešto za sebe.

Slavna 52-godišnja latino diva za ovu prigodu odjenula je vrlo jednostavnu, udobnu i neutralnu kombinaciju. Hlače trapez kroja kombinirala je sa sivim puloverom i kaputom u malo tamnijoj nijansi sive boje.

Odabrala je trenutno vrlo moderan predimenzionirani model kaputa. Oversized odjevni komadi već sezonama vladaju modnim pistama i ponudom komercijalnih brendova, a uz pulovere i majice najpopularniji su definitivno kaputi.

Odbacivanje klasičnih strogih krojeva i eksperimentiranje sa standardnim veličinama odjeće zapravo je prava mala modna revolucija koja nam je donijela mnogo jako udobnih komada. Većina će se složiti kako je šira odjeća udobnija od uske, a trend oversized mode maksimalno je iskoristio tu činjenicu.

Biste li nosili kaput kakav ima Jennifer?

glasova:

I Jennifer često nosi predimenzionirane komade pa tako ovakav kaput nije ništa novo u njezinoj garderobi. Završni vizualni dojam možda nije tako uglađen kao kod klasičnih kaputa, ali nitko ne može poreći da je u pitanju vrlo efektan kaput.

Od predimenzioniranih modela ionako ne očekujemo da nam savršeno pristaju i upravo je u tome njihova tajna. Oni baš svima pristaju - nesavršeno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju