Ryan Reynolds i Blake Lively iskoristili su lijep i sunčan dan u New Yorku za šetnju. Slavnog 44-godišnjeg kanadskog glumca i 34-godišnju američku glumicu znatiželjni paparazzi ulovili su u njujorškoj četvrti Tribeca.

Ležerni izlazak idealan je i za ležerne kombinacije pa je tako par bio odjeven u jednostavne i udobne odjevne kombinacije.

Blake je nosila kariranu haljinu koju je upotpunila dugačkim pletenim kardiganom u tamnoplavoj boji, a na nogama je imala gležnjače.

Odabrala je model Christiana Louboutina pod nazivom "Montezu Lug". Prema riječima brenda, ovaj model u sebi spaja tradicionalne linije muških mokasina s dizajnom urbane jesenke čizme.

Na tržištu su dostupne verzije u bijeloj i crnoj boji, a Blake je za sebe odabrala efektnu bijelu varijantu. Bijela obuća već je nekoliko sezona pravi hit među trendsetericama.

Upravo su bijele gležnjače i čizmice jedno vrijeme vladale Instagram profilima ljubiteljica mode, ali u svakodnevnim street style kombinacijama baš ih i nismo viđali.

U nekoliko navrata upitali smo vas u anketama nosite li bijele gležnjače i općenito bijelu obuću, a odgovor većine čitateljice uvijek je bio – negativan.

Razlog za to vjerojatno se krije u činjenici da bijele gležnjače jednostavno nisu toliko svestrane i praktične poput modela u klasičnim neutralnim bojama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju