U velikom intervjuu za časopis Vogue pjevačica Adele progovorila je, između ostalog, o gubitku 45 kilograma te koliko je bila razočarana i povrijeđena brutalnim komentarima žena na njezinu transformaciju.

Slavna glazbenica pojavila se na naslovnicama i američkog i britanskog izdanja Voguea, a u intervjuu je vrlo iskreno govorila o svojoj velikoj fizičkoj transformaciji te priznala da je postala ovisna o vježbanju. Mnogi su se divili njezinoj transformaciji i vitkoj figuri, no pjevačica je priznala da je to imalo i svoju ružnu stranu jer su neke žene na vrlo negativan način komentirale njezin novi izgled.

Moje tijelo bilo je objektivizirano čitavu moju karijeru. To nije samo sada. Razumijem zašto je to nekima bio šok. Razumijem zašto su neke žene naročito bile povrijeđene. Vizualno sam predstavljala mnoge žene. Ali i dalje sam ista osoba, ispričala je Adele za američki Vogue. Najgore je bilo to što su neke žene na vrlo brutalan način komentirale njezino tijelo.

Rekorderke u mršavljenju - 5 Rekorderke u mršavljenju: Sedam slavnih dama koje su iznenadile novom figurom

Bila sam užasno razočarana i jako povrijeđena zbog toga, iskreno je priznala. Objašnjavajući što ju je potaknulo na nevjerojatan gubitak težine u razdoblju od dvije godine, rekla je:

Smršavjela sam zbog svoje tjeskobe. Vježbajući sam se osjećala bolje.

Adele je tri godine svaki dan radila rigorozne treninge s utezima i kružne treninge - i dvaput dnevno ako se osjećala jako tjeskobno.

Shvatila sam da dok vježbam, uopće ne osjećam tjeskobu. Nikada mi gubitak kilograma nije bio cilj. Mislila sam, ako mogu fizički ojačati svoje tijelo, i ako mogu to osjetiti i vidjeti, možda ću jednoga dana i svoje emocije i um moći učiniti fizički jakima, opisala je Adele. I njezina trenerica Miele potvrdila je da gubitak kilograma nije bio cilj.

Cilj je bio ojačati, fizički i mentalno. Bila je oduševljena time kako se osjeća dok se kreće, naročito tijekom treninga snage. Toliko joj se svidjelo da je počela raditi dvostruke treninge, dodala je Adelina trenerica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju