Početak adventa budi osjećaj nade, optimizma, radosti, ali i veliku kreativnost. Naše čitateljice razveselile su nas fotografijama svojih adventskih vjenčića koje su same izradile.

Uvijek nas iznova iznenadite svojom kreativnošću i predivnim idejama u stvaranju vaših rukotvorina. Zato se svake godine veselimo početku adventa jer znamo da ćete nas obradovati fotografijama adventskih vjenčića koji su vaših ruku djelo.

A vjenčići koje su naše čitateljice izradile za ovaj advent nisu ništa manje od malih remek-djela koja bi poželio svaki blagdanski stol. Izrađeni sa svijećama u raznim bojama, zlatnoj, srebrnoj, ljubičastoj, crvenoj, bijeloj i dekorirani raznolikim prigodnim detaljima, ovi adventski vjenčići prelijepi su blagdanski ukras koji "zaslužuju" krasiti dom cijelu godinu, ne samo tijekom blagdanskog razdoblja.

Ne može lakše: Napravite predivan adventski aranžman od običnih čaša i kuglica Adventski vijenac s čašama - 2 Adventski vijenac s čašama - 3 Adventski vijenac s čašama - 4 +1 Adventski vijenac s čašama - 1

Adventski vijenac Simboli adventa: Što predstavljaju četiri svijeće na adventskom vijencu?

U fotogaleriji na početku teksta skupili smo 24 vaših adventskih vjenčića, koliko je dana adventa, koji blagdane u domu čine još čarobnijima i ljepšima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju