On je bio druga najveća ljubav Carrie Bradshaw u seriji "Seks i grad", a gledat ćemo ga i u reebotu "And Just like That…", no deset godina prije nego što smo ga upoznali u ulozi prezgodnog i samozatajnog Aidana Shawa, glumac John Corbett osvojio je srca gledatelja kao Chris Stevens u fenomenalnoj seriji "Život na sjeveru".

John Corbett imao je 29 godina kada je utjelovio po mnogima najzgodnijeg lika u seriji "Život na sjeveru" koja se prikazivala od 1990. do 1995. godine, a i danas su njezine reprize rado gledane. Chris Stevens šarmirao nas je kao čovjek slobodna duha i bivši osuđenik koji radi kao DJ na radijskoj postaji KBHR u živopisnom gradiću Cicelyju na Aljaski.

Chris svoje sugrađane svaki dan budi jutarnjim showom u kojem vodi filozofske monologe, citira Walta Whitmana, Junga i Dostojevskog te komentira aktualna događanja u Cicelyju. A sve to radi na vrlo opušten, zanimljiv i zabavan način, kako pristupa i svemu drugome u životu.

Rob Morrow u srpnju 2021. na filmskoj premijeri Neke nećete prepoznati: Kako danas izgledaju zgodni dečki iz kultne serije "Život na sjeveru"?

Osim karakterom, Chris je žene osvojio i svojim neodoljivim šarmom i izgledom pa ne čudi da je prozvan Aljaškim Adonisom. Desetljeće kasnije pokazao se kao savršeno pojačanje serije "Seks i grad" u kojoj je glumio od 2001. do 2002. godine. Aidana Shawa u "Seksu i gradu" prvi smo put ugledali kada je Carrie došla u prodavaonicu, ondje ugledala Aidana i kupila stolac kojeg je on izradio. Ta uloga zacementirala je Corbettov status seks-simbola.

John Corbett draži mi je u ulozi:

glasova:

Koliko je glumac visok 196 centimetara impresionirao junakinje "Seksa i grada", Sarah Jessica Parker otkrila je u intervjuu za TV Guide:

Kristin i Cynthia rekle su mi 'ako ga ti ne želiš, mi ćemo ga uzeti.' Odgovorila sam im 'dame, on nije komad mesa'.

Sarah Jessica Parker i John Corbett John Corbett: Dvije uloge zbog kojih smo se nepovratno zaljubili u šarmantnog glumca

Iako je dugo tvrdio da će do daljnjega ostati neženja, John Corbett oženio se 2020. glumicom Bo Derek. I dok ga čekamo vidjeti u novom "Seksu i gradu", i Aidan i Chris uvijek će nam biti Corbettove najdraže uloge, i to dvije kultne uloge u dvije kultne serije. A koja nam je uloga draža, zaista nije lako odlučiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju