George Clooney trenutačno promovira svoj novi film "The Tender Bar", koji je režirao, dok se Ben Affleck pojavljuje u glavnoj ulozi. To je druga suradnja Clooneyja i Afflecka nakon filma "Argo" iz 2012., kojeg je Ben režirao, a George producirao.

"The Tender Bar" prikazan je i na Filmskom festivalu u Londonu, a Clooney se na crvenom tepihu pojavio sa suprugom Amal.

Amal Clooney zablistala je u bijeloj haljini koja odiše glamurom starog Hollywooda. Svjetlucava kreacija modne kuće 16Arlington šivana je po mjeri te ima elegantne nabore na predjelu struka i šlep, a 43-godišnja odvjetnica za ljudska prava kombinirala ju je uz salonke boje bjelokosti. Uz haljinu je nosila i bijeli šal od perja, savršen dodatak za još malo glamura, kao i viseće naušnice visoka sjaja.

Besprijekoran dojam Amal Clooney na crvenom tepihu Filmskog festivala u Londonu ipak je bio malčice narušen nakon što je doživjela malu nezgodu. Naime, dok je hodala, dugačka haljina zapela joj je za cipelu, zbog čega je Amal trebala pomoć asistenta, a pomogao joj je i suprug pridržavajući je dok je asistent popravljao haljinu.

Amal Clooney Amal Clooney: Nezgoda koja se događa svim ljubiteljicama visokih potpetica

No, bez obzira na ovu modnu nezgodicu, lijepoj Amal osmijeh nije silazio s lica, kao ni njezinu suprugu Georgeu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju