Sanja, Marinko i Zec održali su koncert u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. U najvećim hitovima grupe Novi fosili uživali su brojni posjetitelji, a među njima je bila i poznata Splićanka Ana Sasso, bivša Miss Jugoslavije i zvijezda kultne reklame za sok.

Puna koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog bila je znak da se publika nije zasitila svevremenskih hitova Novih fosila uz koje su odrastale i koje vole mnoge generacije. Koncert nije propustila ni Ana Sasso, nekadašnji seks-simbol i Miss Jugoslavije 1982. godine, koja se na natjecanju za Miss svijeta plasirala među 15 najboljih.

Poznata Splićanka i u 60. godini života izgleda sjajno, a mladenačke odjevne kombinacije, kakvu je nosila i na koncertu u Lisinskom, pristaju joj savršeno. Laganiji bijeli pulover s pletenicama Ana je nosila uz plave traperice s lagano izlizanim dijelovima trapez-kroja. Traperice imaju široki rub i vidljivi žuti konac, zbog čega podsjećaju na originalne trapezice kakve su se nosile šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Slika nije dostupna Đurđa Tedeschi: "Bombastične" štikle u koje su zaljubljene žene diljem svijeta

Slika nije dostupna Originalan odabir obuće koji dokazuje da je Leonarda Lončar bezrezervno svoja

Trapez kroj također je vrlo popularan jer laska ženskoj figuri izdužujući je i čineći je vitkijom. Za maksimalno dobar dojam trapezice je najbolje nositi uz visoke potpetice, kako je učinila i Ana Sasso. Bivša misica odjevnu kombinaciju podigla je čizmama žarko crvene boje na špic i visoku tanku potpeticu.

Koliko se dobro provela na koncertu, Ana Sasso pokazala je i kada je, poput prave obožavateljice, u zanosu bacila grudnjak na pozornicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju