Angelina Jolie trenutno boravi u Rimu, a vrijeme u glavnom gradu Italije vrlo je slično onom u Hrvatskoj. I ondje je pala kiša, no glumicu to nije spriječilo da dan iskoristi za privatni obilazak antičkih građevina po kojima je Rim poznat.

Tijekom obilaska Rima Angelina Jolie imala je pratnju, a jedan od asistenata nosio je kišobran kako bi slavnu glumicu zaštitio od kiše koja je jako padala. Unatoč vremenskim neprilikama, Angelina nije odustala od besprijekorne klasične elegancije kada je riječ o odjevnom stajlingu.

Uvijek vjerna modnom minimalizmu, 46-godišnja oskarovka outfit je složila od dugačkog crnog kaputa oversized kroja ispod kojeg je nosila crnu vunenu haljinu pripijenog kroja s lađa-izrezom te dužine do sredine listova. Crni outfit podigla je salonkama svijetlosmeđe boje s umjereno visokom potpeticom.

Slika nije dostupna Angelina Jolie: "Gole" štikle na koje bi neki modni znalci imali prigovor

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Suknja savršena za proljeće koja voli i ravni đon i potpetice

Klasične salonke sinonim su za eleganciju i ženstvenost, no možda nisu najzgodniji izbor za kišu jer se stopala u njima lako smoče, što je i Angelina Jolie možda iskusila obilazeći antičke rimske građevine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju