Angelina Jolie sa svojim blizancima Knoxom i Vivienne obavila je božićni šoping i pritom privukla pažnju svojom odjevnom kombinacijom.

 

Za kupovinu u trgovačkom centru Glendale Angelina Jolie nije se odrekla svog tipičnog modnog izričaja, koji se najbolje može opisati riječima udobnost, praktičnost i klasična elegancija.

Lijepa glumica izabrala je tri basic odjevna komada, crnu suknju do koljena, bijelu košulju i dugački crni kaput, no najveća zvijezda njezina stajlinga ipak su bile ženstvene crne čizmice na visoku deblju potpeticu. Čizmice imaju patentni zatvarač te prianjaju usko uz gornji dio noge, dok prednji dio ide u lagani špic.

Slika nije dostupna Angelina Jolie: "Gola" haljina koja se slobodno može nositi i na posao

Angelina Jolie u hlačama skinny kroja - 4 Angelina Jolie: Skinny hlače u kojima se i žene XXL i XXS veličina osjećaju dobro

Iako je riječ o modelu na visoku potpeticu, ovakve čizmice lako bi osvojile i neljubiteljice štikli upravo zbog svog divnog dizajna i činjenice da je potpetica deblja.

Angelina Jolie: "Dosadna" haljina za wow izdanje kojem je teško pronaći manu Angelina Jolie je velika ljubiteljica male crne haljine Angelina Jolie - 2 Angelina Jolie - 1 +3 Crne haljine iz hrvatskih trgovina 2019. - 4

Svom outfitu za blagdansku kupovinu Angelina je dodala još crnu torbicu i sunčane naočale.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju