Angelina Jolie s kćeri Vivienne obavila je kupovinu u Los Angelesu, a mama i kći pritom su fotografirane dok su hodale zagrljene. Kako je vrijeme u Kaliforniji sve sunčanije i toplije, Angelina i njezina 13-godišnjakinja nisu nosile jakne, a glumica je privukla poglede odjevena u proljetnu kombinaciju u svijetlim bojama.

Za obilazak trgovačkog centra u Los Angelesu 46-godišnja oskarovka odjenula je sivu majicu sitnog rebrastog uzorka i okruglog izreza ukrašenog gumbićima.

Uska majica lijepo je istaknula vitku figuru glumice, dok je lepršava suknja bež nijanse u prvi plan stavila njezin uski struk. Angelina Jolie nosi midi suknju lepršavog A-kroja visokog struka koji laska ženskoj figuri, a dodatno ga ističe tanki remen te je izrađena od materijala koji nalikuje mješavini trapera.

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Kombinacija koja na hrvatskim ulicama (vjerojatno) ne bi prošla

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Gležnjače na petu koje se sviđaju i ljubiteljicama ravnih potplata

Suknju savršenu za proljetne kombinacije Angelina je spojila s običnim crnim balerinkama ukrašenima mašnicom, a od modnih dodataka izabrala je torbu u boji vrlo sličnoj suknji te decentan nakit u obliku malih naušnica i nekoliko prstena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju