Glumica i redateljica Angelina Jolie uputila se u kupovinu sa svojom kćerkicom, 12-godišnjom Vivienne Marcheline. Posjetile su nekoliko trgovina, a kući su se na kraju vratile s buketima prekrasnog cvijeća.

Za ležerni izlazak Angelina je odabrala kombinaciju u kakvoj je često viđamo. Običnu dugačku crnu haljinu malo šireg kroja i bez rukava kombinirala je s crnim blejzerom i natikačama.

Slavna ljepotica u privatno vrijeme gotovo nikad ne nosi obuću s visokim potpeticama i preferira modele cipela ravnih potplata.
Upravo su takve i njezine natikače koje ne bi odobrio niti jedan ortoped.

Naime, poznato je da je ovako ravna obuća štetna za naša stopala u istoj mjeri kao i vrtoglavo visoke potpetice.

Street style izdanje lijepe mame iz Zagreba Lijepa mama iz Zagreba u hit natikačama koje posvuda viđamo

Cipele potpuno ravnih potplata ne pružaju nikakvu potporu peti i zbog toga se u roku od samo dva tjedna svakodnevnog nošenja takve obuće mogu pojaviti ozbiljni bolovi u nogama zbog naprezanja Ahilove tetive i stražnjih mišića u listovima.

Međutim, ravne natikače poput Angelininih vrlo su popularne bez obzira na to i rado su viđen gost u street style kombinacijama na hrvatskim ulicama.

I dok ih neke dame ne nose upravo zbog zdravstvenih razloga, mnogo je onih koje nemaju nikakav problem s ravnom obućom i obožavaju takve modele.

Obuću potpuno ravnih potplata...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju