Predimenzionirane maksi suknje su rijedak prizor na crvenom tepihu, a pogotovo uoči velikih događanja kao što je bila britanska premijera novog Marvelovog filma „Eternals“ s Angelinom Jolie u jednoj od glavnih uloga.

Američka glumica i

redateljica pojavila se ispred kino-dvorane BFI IMAX u Londonu u grandioznoj verziji ženskog poslovnog odijela sastavljenog od predimenzionirane crne suknje do poda koju je sparila s bijelom bluzom i crnim sakoom.

Riječ je kompletu s potpisom talijanske modne kuće Valentino čije komade i inače voli nositi – kako u svečanim, tako i u privatnim trenucima.

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Haljina koja se pripija uz tijelo poput druge kože

Pažnju okupljenih posebno je privlačila Angelinina maksi suknja koja je bila toliko duga da je u potpunosti sakrila njezinu obuću. Unatoč tome, slavna se ljepotica kretala bez ikakvih problema po crvenom tepihu te ispred mnogobrojnih obožavatelja.



A kroj suknje vizualno je smanjio struk slavne dame, a pogotovo u kombinaciji sa strukiranom bluzom te sakoom. Kombinacija je to koja se uistinu rijetko kad viđa na crvenom tepihu.

Angelina Jolie na premijeri se pojavila sa svojim najboljim prijateljima – djecom Shiloh, Zaharom, Vivienne, Maddoxom i Knoxom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju