Glumica Angelina Jolie ovaj je tjedan uživala u večeri u pomalo neočekivanom društvu. U Los Angelesu joj je društvo, naime, pravio pjevač The Weekend.

Za večeru u talijanskom restoranu glumica se odlučila za kalsičnu crno-bež kombinaciju. Zvijezda odjevne kombinacije bio je pak dugački bež baloner ispod kojeg se nazirala crna slip haljina, dok je na nogama imala salonke u bež boji.

Baloner modne kuće Dior s dvostrukim kopčanjem modni je klasik. Bež baloner komad je koji, naime, ima mjesto u mnogim ormarima kao omiljeni komad za prijelazna razdoblja. Žene ga vole i jer se savršeno kombinira u dnevnim i večernjim prilikama, a jednako sjajno izgleda uz traperice i elegantne haljine. Ne čudi zato da se radi o najpopularnijem baloneru, ali i općenito, jednom od najpopularnijih odjevnih komada.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Ziheraška ljetna haljina koja voli šire bokove

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Je li ovo stvarno najbolja i najtraženija ljetna haljina?

Model koji je nosila lijepa glumica istaknuo je njezinu liniju i cjelokupnom izgledu donio dozu ženstvenosti i sofsticiranosti. Za elegantan dojam nisu bili potrebni pretjerani modni dodaci pa se glumica odlučila tek za mini crnu torbicu.

Kako je izgleda lijepa glumica, ali i mali dio ponude bež balonera na sniženju pogledajte u našoj galeriji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju