Cvjetni uzorak hit je svakoga proljeća, a ukrašava sve, od odjevnih komada i modnih dodataka do kućnog dekora. Njegovu zovu nije odoljela ni Antonija Mišura-Sandrić.

Hrvatska košarkašica ljubiteljica je mode i modnih eksperimenata, a na svojem profilu na Instagramu rado dijeli vlastite street style kombinacije.

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Tenisice koje se nose uz kratke haljine, skinny traperice, pa čak i uz sako

Podijelila je i jedno vrlo jednostavno, ali efektno izdanje kojem je dominirala midi haljina cvjetnog uzorka. Točnije, nosila je plavo-bijelu haljinu s V-izrezom, ušivenim pojasom i tričetvrt balon-rukavima iz H&M-a koja je napravljena od mješavine naboranog pamuka i lana.

Riječ je o udobnim tkaninama koje dopuštaju koži da diše te su izvrsno rješenje u toplijem dijelu godine. Antonija Mišura-Sandrić tom je fotografijom zazvala lijepo i sunčano vrijeme koje je u posljednjih nekoliko dana prava rijetkost u Lijepoj Našoj.

Želim sunce svaki dan, napisala je uz fotografiju.

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Udobne cipele iz Zare koje imaju mnogo pobornica, ali i kritičarki

Takav model haljine izvrsno se kombinira u dnevnim i večernjim kombinacijama, a nositi se može uz sandale ravnih potplata, štikle, ali i tenisice. Antonija ju je sparila uz chunky model crnih tenisica, nekoliko decentnih komada nakita i sunčane naočale predimenzioniranih okvira.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju