Prvi dan otvaranja kozmetičkih salona nakon popuštanja mjera, košarkašica Antonija Mišura Sandrić odlučila se uljepšati te je u jednom šibenskom salonu bila na nekoliko tretmana.

 

Prelijepa Antonija odlučila se za tretman lica, ruku, masažu stopala i ugradnju umjetnih trepavica. Bila je to prava beauty poslastica nakon što su kozmetički saloni skoro dva mjeseca bili zatvoreni.

Uz pridržavanje svih mjera zaštite, košarkašica je uživala u tretmanima i uljepšavanju, a pažnju je privukao i njezin ležerni mladenački outfit. Za prvi odlazak kod kozmetičara nakon početka karantene 31-godišnja ljepotica izabrala je bijeli sako s crnim točkicama, jednostavan bijeli top i svjetloplave traperice visokog struka i širih nogavica.

Udobne traperice Antonija je kombinirala uz tenisice veganskog brenda Veja izrađene od kukuruznog otpada. Sportašica se odlučila za bijeli model s tamnocrvenim oznakama. Kroj Antonijinih traperica, koje su rasparane na krajevima, odlično bi pristajao i uz visoke potpetice, kao i uz balerinke, sandale i drugu proljetnu i ljetnu obuću.

Slika nije dostupna Već od 79 kuna: 15 platnenih tenisica koje obožavaju i haljine i hlače

Od modnih dodataka Antonija Mišura Sandrić odlučila se za široki crni rajf, okrugle naušnice, tanke narukvice i lančić s imenom svoje jednogodišnje kćeri Tare.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju