Antonija Mišura-Sandrić na Instagramu rado dijeli fotografije svojih street style kombinacija, te pruža nadahnuće za modne igre. Podijelila je i jedno vrlo nosivo i rado viđeno izdanje brojnih žena u ljetnim mjesecima, bilo uz obalu ili na uzavrelom asfaltu.

Antonija Mišura-Sandrić objavila je fotografiju šetnje sa svojom djevojčicom Tarom uz prekrasnu hrvatsku obalu u crnoj maksi haljini.

Široke i duge haljine bez rukava mnogim su damama omiljeni model. Zbog širine samog modela riječ je o haljini koja istovremeno pokriva većinu tjelesnih nesavršenosti, ali i skriva siluetu te je proširuje.

Slika nije dostupna Antonija Mišura-Sandrić: Duga haljina od 265 kuna koja će biti hit ovoga proljeća i ljeta

No toliko je udobna za nošenje da to nikoga ne zabrinjava. Povrh svega, riječ je o sjajnom modelu za ljeto koji se ne lijepi za tijelo kao neki uži modeli, a pogotovo ako je napravljena od pamuka, lana i sličnih prirodnih materijala.

Bivša hrvatska košarkašica sparila je maksi haljinu s udobnim parom bijelih natikača ravnog đona i otvorenih prstiju. Izdanje je dopunila slamnatim šeširom sa širokim obodom i sunčanim naočalama.

Slika nije dostupna Antonija Mišura-Sandrić: Udobni komad iz 80-ih koji uvijek podijeli žene na društvenim mrežama

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli nekoliko modela predimenzioniranih maksi haljina po uzoru na Antoniju Mišuru-Sandrić koje će se nositi ovoga ljeta i na hrvatskim ulicama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju