Priroda nam je napokon poklonila predivno i stabilno vrijeme pa posljednjih dana sve više uživamo u proljetnom suncu. Neki će se uputiti u prirodu i upijati ljepotu šuma i livada koje se upravo bude, a drugi će prošetati gradom.

To je napravila i Antonija Mišura Sandrić, koja je za đir po rodnom gradu Šibeniku odabrala najbolje i najslađe društvo - svoju kćerkicu Taru.

Lijepa mama bila je odjevena u sjajnu ležernu kombinaciju sastavljenu od dugačke čipkaste bijele haljine, traper-jakne, šešira i tenisica u bijeloj boji.

Antonija je nosila vrlo popularan model tenisica francuskog brenda Veja, koji vole i slavne dame poput Meghan Markle.

U pitanju je prvi u potpunosti održiv brend tenisica koji je osnovan 2005. godine. Za proizvodnju svojih modela koriste organski pamuk iz Brazila i Perua, koji već 15 godina nabavljaju direktno od malih lokalnih proizvođača, a potplate izrađuju od takozvane divlje gume koja raste na drveću u Amazoni i reciklirane gume.

Odlučili smo raditi tenisice jer je to proizvod koji simbolizira našu generaciju i našu eru. Također se kroz njihovu proizvodnju, širenje i upotrebu kristaliziraju najveće mane globalizacije. Cilj našeg dizajnerskog studija jednostavan je - stvoriti tenisice koje će izdržati test vremena. Volimo dizajnirati tenisice koje ćemo ponosno nositi i za 10 godina. Svakom koraku u proizvodnji posvećujemo veliku pažnju, kazali su osnivači brenda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju