Antonija Mišura-Sandrić voli nosive street style kombinacije te ih rado pokazuje na svojim društvenim mrežama. Nedavno je pokazala i vrlo ležerno izdanje, koje će mnoge dame ove godine nositi na hrvatskoj obali.

Antonija Mišura-Sandrić na Instagramu je objavila seriju fotografija s odmora u Istri, gdje je boravila sa svojim suprugom i kćerkicom Tarom. Zbog porasta temperature u termometru birala je vrlo udobne odjevne komade koje većina žena ima u svojem ormaru.

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Haljina za posebne prigode koju žene žele imati u svom ormaru

Iako bivšoj hrvatskoj košarkašici nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno smanjivanje figure, ona se ipak odlučila za haljinu s takvim efektom. Točnije, odabrala je košulju-haljinu dugih rukava s ovratnikom i okomitim prugicama koje su dodatno naglasile njezinu fit figuru.

Haljinu midi kroja sparila je s bijelim kožnatim japankama, sunčanim naočalama s bijelim okvirima i pletenim šeširićem bez kojeg se ne preporučuje izlaziti na sunce, a pogotovo usred dana te u toplijem dijelu godine.

Slika nije dostupna Antonija Mišura-Sandrić: Haljina koja proširuje figuru, a žene je obožavaju

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela midi haljina s okomitim prugicama koje vizualno smanjuju figuru po uzoru na Antoniju Mišuru-Sandrić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju