Antonija Mišura-Sandrić uvijek privlači pažnju svojim street style kombinacijama, a njih rado dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama. Na Instagramu je nedavno podijelila i jedno zanimljivo ljetno izdanje.

Bivša hrvatska košarkašica pozirala je na fotografiji u lepršavoj mini haljini šireg kroja s decentnim cvjetnim uzorkom.

Riječ je o predimenzioniranom modelu u toploj smeđonarančastoj nijansi koji dodatno ističe preplanulu put te daje divan kontrast plavoj boji kose. Zbog kroja i boje haljina će sjajno izgledati na damama različitih konfekcijskih veličina.

Slika nije dostupna Antonija Mišura-Sandrić: Ljetna haljina koja vizualno smanjuje struk i bokove

Antonija Mišura-Sandrić haljinu je sparila s dva netipična, ali trendovska ljetne komada – dužim prslukom od svjetloplavog trapera koji je naglasio njezinu fit figuru te parom gležnjača ukrašenih s nekolicinom remenčića.

Izdanje je zaokružila s malom crnom torbicom, ali i parom sunčanih naočala bez kojih rijetko tko izlazi na ulice u ljetnom dijelu godine.

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Haljina za posebne prigode koju žene žele imati u svom ormaru

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela haljina po uzoru na Antoniju Mišura-Sandrić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju