Antonija Mišura-Sandrić uživa u modnim eksperimentima, a svoja izdanja i izdanja kćerice Tare rado dijeli na Instagramu. Nedavno je na toj društvenoj mreži podijelila kombinaciju kojom je dominirao komad iz osamdesetih godina prošlog stoljeća – prsluk.

Ženski prsluk oduvijek je dijelio žene – neke pripadnice ljepšeg spola ga obožavaju, dok ga druge nikad ne bi odjenule. I službeno se vratio u modu. Potvrđuju to slavni dizajneri odjeće, ali i ponuda u domaćim trgovinama koja uključuje modele različitih duljina i napravljene od raznovrsnih materijala.

Nosi se sve od užih modela koji se pripijaju uz tijelo te nose umjesto majica i bluza do predimenzioniranih komada koje izgledaju poput jakna bez rukava za ležernije izlaske i obavljanje svakodnevnih sitnica.

Slika nije dostupna Antonija Mišura-Sandrić: Duga haljina od 265 kuna koja će biti hit ovoga proljeća i ljeta

Antonija Mišura-Sandrić odlučila se upravo za potonju vrstu prsluka – odabrala je predimenzionirani komad u bež boji koji joj dopire do bokova, a koji je sparila s prugastom mornarskom majicom kratkih rukava.

Ležerno izdanje zaokružila je svjetloplavim trapericama s tri-četvrt nogavicama koje su istaknule njezine omiljene tenisice brenda Veja, koje obožavaju nositi slavne dame poput Meghan Markle i Emme Watson.

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Udobne cipele iz Zare koje imaju mnogo pobornica, ali i kritičarki

Na fotografiji uz nju našla se i njezina uvijek modno usklađena i dobro raspoložena kćerkica Tara koja je nosila traperice, bijele tenisice i svjetloružičasti džemper. Antonija je svojoj princezi na Instagramu napisala i dirljivu poruku: Volim te vidjeti ovako sretnu.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela prsluka po uzoru na Antoniju Mišura-Sandrić.

Volite li nositi prsluke?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju